Akşemseddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

İBRAHİM AĞA MAH. ADNAN KAHVECİ CAD. NO 38 AKDAĞMADENİ / YOZGAT
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda geçmişten aldığı özgüven ve feyz ile bugününü çağın gereksinimlerine yanıt verecek,Ülkemizi ATATÜRK’ ün gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmayı amaçlayan,kaliteyi bir yasam biçimi haline getirerek öğrenen ve gelişen organizasyon olmak; böylece çağdaş bir kurum haline gelerek diğer Okullar ve kurumlar için model olmaktır.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununun amaçları doğrultusunda Tüm öğretmen, öğrenci ve çevremizdeki iş yerlerinin beklenti ve gereksinimlerine uygun hizmet sunarak, Türk milli Eğitiminin dolayısı ile Türk toplumunun gelişimine katkı sağlamak için varız.
Doğal Gaz
Ulaşım
AKDAĞMADENİ İlçe Merkezine 10 dakika yürüme mesafesindedir. İlçe merkezi dışındaki yerleşim yerlerinden gelen öğrenciler taşımalı eğitim kapsamında ücretsiz servis ile okulumuza gelebilmektedir.
Servis Bilgisi
İBRAHİM AĞA MAH. ADNAN KAHVECİ CAD. NO:38 AKDAĞMADENİ/YOZGAT