İbrahim KALKAN - Okul Müdür Yardımcısı

01.04.1984 Yozgat/Merkez doğumluyum. İlk ve ortaöğrenimimi Yozgatta tamamladım. Üniversite eğitimimi Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölümünde tamamladım. 2007 yılında öğretmenlik görevine başladım. Sırasıyla Tarhana Mehmet Öğretmen İlköğretim Okulu, Akdağmadeni Lisesi,  Akdağmadeni Anadolu Lisesi, Akdağmadeni Şöhrettin Duygu Anadolu Lisesi, Akdağmadeni Kazım Karabekir Fen Lisesinde İngilizce Öğretmenliği yaptım. 2018 Yılında Görevde Yükselme Sınavı Atamasıyla Müdür Yardımcılığı görevime başladım. 2022 Yılında Milli Eğitim Bakanlığı Kariyer Sınavında başarılı olarak Uzman Öğretmenlik ünvanını aldım. 2022-2023 Yıllarında Bozok Üniversitesinde İş Sağlığı ve Güvenliği Alanında Yüksek Lisans eğitimimi tamamladım.İyi seviyede İngilizce ve orta seviyede Almanca Dillerini bilmekteyim. Evli ve 2 çocuk babasıyım. Halen Yozgat  Akdağmadeni İlçesi Akşemseddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktayım.