YOZGAT / AKDAĞMADENİ - Akşemseddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Avusturya Viyana Staj Çalışmaları Dönüşü Kaymakamımız Sayın Fatih TOPUZ 'u Ziyaret Ettik.

Erasmus+ Proje kapsamında Avusturya Viyana Şehrine Staj çalışmaları kapsamında giden okulumuz Müdür Yardımcısı İbrahim KALKAN , Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Servet ŞAHİNER ve öğrencilerimiz,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Ersoy CEYLAN ve Okul Müdürümüz Abdullah ABAYLI eşliğinde İlçe Kaymakamımız  Fatih TOPUZ 'u makamında ziyaret ettiler. Proje kapsamında yapılan staj çalışmaları ve yurt dışı seyahati hakkında bilgilendirme yaptığımız İlçe Kaymakamımız Fatih TOPUZ ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Benzer projelerin devam edeceğini  Şubat tatilinde 2 öğretmenimizinde Eramus+ kapsamında İspanya Barcelona'ya personel hareketliliği kapsamında giderek eğitim alacağını bildirdik. 2024 Yılı için tekrar proje  başvurusu yaptığımızı yazışmaların bu doğrultuda devam ettiği bilgisini de paylaştık. Çalışmaların ve proje hareketliliğinin devam etmesi temennisinde bulunan Kaymakamımız okulumuzu tebrik ederek, başarılarımızın devamını diledi. Bizleri güler yüzü ve hoş sohbetiyle misafir eden Kaymakamımız Sayın  Fatih TOPUZ 'a Teşekkür ederiz.

Yayın: 12.12.2023 - Güncelleme: 12.12.2023 11:01 - Görüntülenme: 109