Akşemseddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Okulmuz 1993 yılında Eğitim Öğretime başlamıştır. 2020-2021 yılında 36 kız 233 erkek olmak üzere 269 öğrenci 1 müdür 2 müdür yardımcısı 20 kadrolu öğretmen olarak görev yapmaktadır. Okulumuzda üç bölüm bulunmaktadır. Bu Bölümler; Adalet Alanı, Bilişim Teknolojileri  ve  Muhasebe Finansman Alanlarıdır.  Okulumuz bölüm ve alan öğretmenleri tamdır. Veli okul iletişimimiz çok iyidir. Veli toplantılarına katılım üst seviyededir. Veli  ve aile ziyaretlerimiz düzenli olarak yapılmaktadır. Okulumuz sosyal etkinliklere önem vermektedir. Okulumuz , BİRDAHA 15 TEMMUZLAR YAŞANMASIN adlı 35 dk film çekimi yapmıştır. Futbol, voleybol, masa tenisi, salon futbolu,vb. sportif etkinliklere katılım ilgi görmektedir. Öğrencilerimizin bir üst öğrenime geçiş oranı yıllık ortalma %30 civarındadır.

Yayın: 02.04.2021 - Güncelleme: 15.02.2024 21:29 - Görüntülenme: 392